Website laten maken

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij maken websites die uw klanten tot actie aanmoedigen, tot bellen, mailen of bezoeken. Hoe bereiken we deze resultaten?

Relevante inhoud

We starten met een tekst die informatie bevat waar de bezoekers wat aan hebben. We helpen bij het samenvoegen van de tekst om te zorgen dat u alles vermeldt met het magische woord "WANT",
want bezoekers willen weten wat u voor hen gaat of kunt doen. We kunnen er niet van uitgaan dat zij weten wat er onder uw service bedoeld wordt en wat niet.

Ondersteunend materiaal

We maken gebruik van foto’s, grafieken, afbeeldingen en films die overeenkomen met de tekst.We zijn visueel ingestelde mensen en wanneer het ondersteunende materiaal de informatie duidelijk weergeeft krijgen bezoekers de informatie sneller binnen.

UX-design

Bij het maken van een pagina indeling zorgen we ervoor dat de lay-out gemaakt is om de nieuwsgierigheid van mensen te stimuleren om het doel te bereiken.Een goede indeling zorgt ervoor dat de bezoeker actie zal ondernemen.

Website Technische eisen

We maken een website zo dat iedere bezoeker met elk soort tablet en smartphone uw website kan bekijken of weergeven.Bezoekers gebruiken namelijk verschillende mobiele apparaten.
Doe een mobielvriendelijke test van Google.

Beheer van de website

We kijken naar de mogelijkheden om uw website te verbeteren door veranderingen binnen uw bedrijf bij te houden aan de hand van het bezoekersgedrag.Zeg eens eerlijk, bezoekt u ook niet liever een website die steeds met de nieuwste informatie komt? Zo denkt Google er ook over. Zie hier de Richtlijnen van Google voor jullie website.Wij bieden ook periodieke hulp en ondersteuning als alles lekker loopt zodat u tijd kunt besteden aan uw eigen diensten.

Heading

  • UX design
  • Responsive
  • Blogs
  • Webshop
  • Contentmanagementsysteem
  • Zoekmachineoptimalisatie / SEO
  • Content strategy