Film & animatie

Waarom en film/animatie?

Omdat het is Leuker. Want uit onderzoek is gebleken dat mensen liever online een video bekijken dan gaan lezen. Film en animatie zijn ook de toekomst.
Want Google krijgt iedere seconde 52,837 zoekopdrachten en Youtube krijgt er 116,768. zie hier de actuele cijfers

Julie video moet iets bereiken

Videobeelden zijn makkelijker te onthouden.
Film komt persoonlijker en betrouwbaarder over. Want als u de ondernemer ziet vertellen over zijn dienst, krijgt u het idee dat hij tegen u persoonlijk spreekt, en niks te schuilen heeft.
Met film/animatie bereik je veel meer mensen. Want het kan op je website, je mobiel, Social media pagina worden gedeeld. Je kunt je film/animatie iedere moment laten zien en delen met anderen.

Wat voor film/animatie heeft u nodig?

Dit hangt af van het doel die u wilt bereiken. Heeft u een aanbieding die u wilt delen? Dan is een reclamespot de beste keus , Uw doel is dan om op een leuke en snelle manier uw aanbieding te verspreiden.
Wilt u dat uw klanten weten wat u doet? Dan is een informatieve video over uw diensten de beste keus. Uw doel is dan betrouwbaarheid over brengen.
Wilt u de werking van de product laten zien? Instructiefilm. Uw doel is dan klant tevredenheid vergroten na aankoop.
Bedrijfsfilm, Instructiefilm, Productvideo, Animatie Video, Video advertentie, Promovideo, FAQ video, Blogvideo, Dienstenvideo, Uitleg animatie.

Nu heb je een film/animatie

Waar wilt u de film gaan plaatsen? Op een website, Youtube kanaal of op Social media site . wij helpen U bij het plaatsen van het video. Want we begrijpen dat het soms best lastig kan zijn voor iemand die dit nooit of soms doet. Heeft
u ook gedacht aan een goede naam en beschrijving voor uw film? Want u wilt natuurlijk ook dat uw video gevonden wordt. Daarom doen we ook een onderzoek voordat we uw film plaatsen. Zo dat er zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van uw film.